units

Post Reply
res3d
Posts: 2
Joined: 12 March 2009, 9:39

units

Post by res3d » 12 March 2009, 9:51

I am using imperial units to inches in my scene. does it make a difference if I use inches or metric centimeters?

User avatar
cecofuli
Site Admin
Posts: 420
Joined: 10 January 2008, 17:31
Are you Human?: Yes
Location: Bergamo - Italy

Re: units

Post by cecofuli » 12 March 2009, 14:54

Hi res3d,
you can use inches or feet. No problem for VRay. Just attention about the unit conversion!

Bye :)

Francesco

res3d
Posts: 2
Joined: 12 March 2009, 9:39

Re: units

Post by res3d » 12 March 2009, 15:58

The vray lights and physical camera will work the same in inches as with Centimeters?

User avatar
cecofuli
Site Admin
Posts: 420
Joined: 10 January 2008, 17:31
Are you Human?: Yes
Location: Bergamo - Italy

Re: units

Post by cecofuli » 12 March 2009, 16:02

Oh, yes. Internally VRay translate the value insert by the user in the write unit. cm, inch, feet. It's just a convention. :)

Post Reply